Waterpolo

Victòria èpica de l'Atlètic Barceloneta als penals, i ja són a semifinals

L'Atlètic Barceloneta ha dominat de cap a cap els tres primers quarts, però una increïble reacció del Szolnoki hongarès ha forçat l'empat (6-6) i el partit s'ha resolt als penals

Oriol LlachActualitzat

Final a sis de la Copa d'Europa de Waterpolo a les piscines Bernat Picornell. Quarts de final i ambient de les grans ocasions a la grada per esperonar l'equip amfitrió, l'Atlètic Barceloneta. A l'aigua, total determinació dels Mariners per passar a semifinals abans, però, calia resoldre el partit davant del Szolnoki hongarès.

Marc Minguell ha inaugurat el marcador i de seguida l'Atlètic Barceloneta ha deixat anar tota la pólvora, atac i gol amb contínues arribades liderades per Felipe Perrone i Albert Español. Els Mariners s'han plantat a la mitja part amb el partit més que encarat (4-2).

A la represa el guió s'ha repetit, les tímides arribades del Szolnoki han quedat neutralitzades amb les espectaculars aturades de Daniel López Pinedo, mentre que al davant un golàs de videoteca del joveníssim Roger Tahull ha deixat els hongaresos contra les cordes. Al marcador al final del tercer quart, de nou, el doble de gols per als Mariners, 6-3.

Al darrer quart, però, un desconegut Szolnoki ha saltat a la piscina. Reacció dels hongaresos davant de l'acusat cansament dels homes de Chus Martín. Les aturades de Victor Nagy i els dos gols de Madaras a les acaballes del partit han fet saltar totes les alarmes a les Picornell i s'ha fet el silenci a la grada, el cronòmetre ha arribat a zero amb un increïble empat a 6 al marcador.

Final d'infart en un partit que s'ha resolt als penals, on els gols i les errades s'han alternat fins a la darrera tanda, quan López Pinedo ha aturat amb la cara una canonada de Madaras i Felipe Perrone ha rubricat la victòria amb un gol que ha fet saltar l'eufòria del públic. El resultat final, 10-9.

El temut Pro Recco italià espera l'Atlètic Barceloneta a les semifinals. A l'altre costat, hi haurà semifinals croates entre el Jug Dubrovnik, que s'ha imposat a l'Eger hongarès (8-10), i el tot poderós Primorje de Rijeka
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut