Pau Gasol jugant amb els Spurs (EFE)

Victòria dels Spurs de Pau Gasol davant els Raptors (110-82), i derrotes dels Grizzlies i els Timberwolves

La jornada d'aquesta matinada de l'NBA ha vist com l'equip de San Antonio derrotava amb comoditat els Toronto Raptors. En canvi, nova derrota dels Minnesota Timberwolves de Ricky Rubio a Filadèlfia; i també dels Grizzlies de Marc Gasol a la pista dels Lakers

Aquesta ha estat la participació catalana en la jornada d'aquesta matinada a l'NBA:

San Antonio Spurs 110 - Toronto Raptors 82

L'aler Kawhi Leonard amb 25 punts ha liderat novament l'atac dels Spurs de San Antonio. En un duel d'equips capdavanters de divisió, els Spurs (28-7) han aconseguit el seu desè triomf en els últims 10 partits i es mantenen en el primer lloc de la Divisió Sud-oest de la Conferència Oest.  L'aler LaMarcus Aldridge, un dels altres referents de l'equip de Popovich, ha anotat  23 punts, i el base Tony Parker, 15.

Per l'equip texà el pivot català Pau Gasol ha fet una discreta aportació anotadora amb 5 punts en 19 minuts de joc. Això sí, 4 taps per fer lluir més les seves estadístiques.

Los Angeles Lakers 116 - Memphis Grizzlies 102
Marc Gasol, recuperat ja de les seves molèsties físiques, ha anotat 22 punts en la derrota del seu equip a Los Angeles. El jugador de Sant Boi ha jugat durant 35 minuts a l'Staples Center amb un percentatge de 8 de 15 en tirs de camp. Però aquest cop la sòlida defensa dels Grizzlies no ha funcionat, i els 116 punts encaixats han fet impossible un triomf visitant.

Philadelphia 76ers 93 - Minnesota Timberwolves 91

El base del Masnou ha fet 5 punts en una nova derrota del seu equip. I ha empatat amb un triple a 1,6 segons del final el duel davant dels Sixers de Filadèlfia. Però amb un bàsquet agònic de Covington, els locals s'han emportat la victòria per 93 a 91. L'equip de Minnesota té una sèrie d'11 victòries i 24 derrotes en la part baixa de la Conferència Oest.