Bàsquet

Victòria dels San Antonio Spurs i derrota dels Memphis Grizzlies

Els Spurs s'han imposat als Miami Heat (117-105) amb 12 punts de Pau Gasol. I els Grizzlies han perdut a Nova York (99-88) amb 17 punts de Marc

Actualitzat

Els San Antonio Spurs continuen sumant de cara a la fase decisiva de la temporada. L'equip texà ha superat els Miami Heat (117-105), dosificant jugadors, per mantenir-se tercer en la conferència Oest. Pau Gasol ha jugat poc més d'un quart d'hora i ha anotat 12 punts, a més de capturar 5 rebots.

Més participació ha tingut Marc Gasol en el New York Knicks-Memphis Grizzlies, que ha acabat amb una nova derrota de l'equip de Tennessee (99-88). El pivot de Sant Boi ha jugat 34 minuts i ha obtingut 17 punts, a més d'agafar 8 rebots. Però els Grizzlies continuen sense trobar continuïtat en els resultats i ja porten 16 derrotes -9 en els 10 últims partits- per només 8 victòries.  

Multa per a Marc

L'NBA ha multat Marc Gasol amb 15.000 dòlars (poc més de 12.700 euros) per haver dit una paraula malsonant en una entrevista després del partit de dilluns passat. Va ser al final de la victòria contra els Minnesota Timberwolves, que tallava la ratxa d'onze derrotes.

13è triomf consecutiu per als Cavaliers

Els Cleveland Cavaliers continuen disparats després dels dubtes inicials, i ja acumulen 13 triomfs consecutius, igualant la millor ratxa obtinguda mai per la franquícia. Aquesta vegada han patit per doblegar els Sacramento Kings (101-95), amb 32 punts de LeBron James i triples en el moment decisiu de Kyle Korver.

Amb tot, els Cavaliers (18 victòries per 7 derrotes) continuen segons a la Conferència Est, a certa distància dels Boston Celtics (22-4), que han superat els Dallas Mavericks.

Per la seva banda, els Golden State Warriors han superat amb nota el seu primer partit sense el lesionat Stephen Curry, imposant-se a Charlotte (87-101), amb un Kevin Durant superlatiu: 35 punts, 11 rebots i 10 assistències.  
Anar al contingut