NBA

Victòria dels Cavaliers i dels Kings, i derrota sorpresa dels Spurs

L'encert de LeBron James i de Mike Bibby ha estat clau perquè els seus respectius equips, els Cavaliers de Cleveland i els Kings de Sacramento, aconseguissin la victòria contra els Trail Blazers de Portland (100-87) i els Grizzlies de Memphis (115-111). La sorpresa de la jornada ha estat la derrota dels Spurs de San Antonio, després d'una gran victòria davant els Rockets de Houston, la cinquena consecutiva. Els Spurs han caigut en el seu camp amb l'equip que tenia la pitjor marca, els Bobcats de Charlotte, per 95-92.

Actualitzat

James ha tornat a ser el líder perfecte dels Cavaliers. Ha fet 32 punts i 7 assistències, i ha capturat 7 rebots. La victòria ha permès als Cavaliers sumar la quarta consecutiva i assolir una marca de 6-2, la millor de la Conferència Est.

Els Kings segueixen el camí als Cavaliers i, amb un triomf per 115-111 sobre els Grizzlies de Memphis, també han assolit el quart triomf consecutiu i ara comparteixen el liderat amb Los Angeles Clippers i una marca de 5-2 . Bibby ha estat el millor, amb 32 punts i 10 assistències. L'equip de Gasol ha patit, amb aquesta, la cinquena derrota seguida, i la seva marca és d'1-6, la pitjor de la Lliga.

La sorpresa de la jornada l'han protagonitzat els Spurs, que després d'haver guanyat cinc partits seguits, han perdut a la pròrroga (95-92) davant els Bobcats de Charlotte, últims de la Conferència Est. 

Els Nuggets de Denver han rebut dues desagradables sorpreses. La primera, la confirmació que l'aler titular Kenyon Martin no jugarà més amb ells aquesta temporada, després de fer-se una greu lesió al genoll dret. I la segona, en el partit contra els Magic d'Orlando, en què han perdut per 108-99 i han trencat una ratxa de tres triomfs consecutius.

Els Hornets de Nova Orleans han ampliat la seva ratxa guanyadora, i han assolit dues victòries consecutives en vèncer per 100-99 els Pistons de Detroit en la seva visita al Palace d'Auburn Hills.

El base Jason Kidd ha anotat 25 punts, la marca més alta de la temporada, i ha donat 11 assistències, per liderar els Nets de Nova Jersey a un triomf per 100-87 sobre els Bucks de Milwaukee.

Anar al contingut