Chen i Liu en un dels salts que els han portat a l'or
Natació

Victòria del tàndem xinès Chen-Liu en la final femenina de salts sincronitzats de 10 m palanca

Victòria del tàndem xinès Chen-Liu en la final femenina de salts sincronitzats de 10 m palanca. No hi hagut sorpreses i la lluita des de pràcticament la primera ronda, on les xineses han aconseguit fins a cinc deus amb el seu primer salt, s'ha centrat en els altres dos esglaons del podi. Al final la plata ha estat per la parella de Canadà Benfeito-Filion i el bronze per a Malàisia amb la parella Pamg-Leon. En canvi, la parella mexicana, medalla de plata als Jocs de Londres ha quedat fora del podi essent la gran decepció.

Actualitzat
Victòria del tàndem xinès Chen-Liu en la final femenina de salts sincronitzats de 10 m palanca. No hi ha hagut sorpreses i la lluita des de pràcticament la primera ronda, on les xineses han aconseguit fins a cinc deus amb el seu primer salt, s'ha centrat en els altres dos esglaons del podi. Al final, la plata ha estat per la parella del Canadà Benfeito-Filion i el bronze per a Malàisia amb la parella Pamg-Leon. En canvi, la parella mexicana, medalla de plata als Jocs de Londres, ha quedat fora del podi.

Chen Rouolin va ser doble medallista als Jocs de Londres i és un referent en els salts femenins. A Barcelona, acompanyada de Liu Huixie, ha sumat un nou títol mundial. Repeteixen així el títol de Xangai. Les xineses han tingut una actuació impecable, davant de la incomparable postal de Barcelona al fons, una imatge que s'està convertint en una de les icones d'aquests Mundials.

La Xina ha obtingut una nova medalla d'or i continua encapçalant el medaller.
Anar al contingut