Victòria contundent del CE Noia Freixenet per 6 gols a 0 davant el Montreux

Victòria del CE Noia i derrota del Reus Deportiu a la Lliga Europea d'hoquei

El CE Noia Freixenet ha passat per sobre del Montreux Hockey amb un contundent 6 a 0 i el Reus Deportiu ha caigut per 3 gols a 1 contra l'Amatori Lodi

La Lliga Europea ha donat el tret de sortida amb resultats molt diferents per als dos equips catalans. El CE Noia Freixenet ha aconseguit una gran victòria davant el Montreux Hockey per 6 gols a 0 en un partit que han dominat de principi a fi. Sergi Llorca ha avançat l'equip català al minut 9 i, just abans del descans, Edu Fernández ha ampliat la diferència. Ja en la segona meitat, el Noia ha sentenciat amb 4 gols més.

La creu de la jornada ha estat el Reus Deportiu, que ha caigut a la pista de l'Amatori Lodi per 3 gols a 1. Tot i avançar-se en el marcador amb un gol de Salvat, el conjunt reusenc ha vist com l'equip italià capgirava el marcador amb tres gols i sumava els primers tres punts.