Handbol

Victòria del Barça Intersport i derrota del BM Granollers en l'anada dels quarts de la Copa

Tret de sortida a l'eliminatòria dels quarts de final de la Copa d'handbol amb sort desigual per als equips catalans. El BM Granollers ha perdut a casa per 25-30 contra l'Atlètic de Madrid, mentre que el Barça Intersport ha guanyat a la pista del BM Aragó per 30-34.

Els vallesans han plantat cara mentre han mantingut les forces. 11-11 al descans gràcies a l'actuació destacada del porter Gonzalo Pérez de Vargas. Els "colchoneros" han imposat la seva major profunditat de banqueta en el segon temps i han marxat davant en el marcador. El xilè Salinas, pels locals, i el macedoni Lazarov, pels visitants, han destacat en atac amb 8 gols.

A Saragossa, el Barça ha marcat el ritme en tot moment. Pasqui ha dosificat els minuts de tots els seus homes, que al descans guanyaven 14-18. L'empenta local, amb un Alex Duixebaev inspirat (8 gols), ha donat emoció a la segona part. Protagonisme ofensiu coral en el bàndol blaugrana: Sarmiento, Gurbindo i Rutenka han marcat 5 gols cadascun.

Els partits de tornada es disputaran el 27 de març.