Handbol

Victòria del Barça davant del Keymare Almeria (30-41) i del Fraikin Granollers sobre el CAI Aragó (29-27)

Nova jornada de l'Asobal, amb doble victòria catalana. El Fraikin Granollers va guanyar per 29-27 el CAI Aragó, i triomf també del Barça de Manolo Cadenas, que va apallissar el Keymare Almeria per 30-41, en tot un festival d'atac per part de tots dos conjunts. Amb tot, el Barça segueix segon, a dos punts del Ciudad Real, perquè els manxecs també van guanyar, en aquest cas, a la pista del Torrevella, per 31-35.

El crit dels jugadors del Granollers al final del partit estava justificat. Acabaven de trencar una ratxa de set jornades sense guanyar, que els havien deixat sense aspiracions europees.

Era un bon moment, perquè el CAI Aragó no havia aconseguit guanyar mai a l'Olímpic, i continua sense fer-ho. El culpable, Raúl Campos, que en el primer quart d'hora ja havia marcat sis gols, nou en arribar al descans i sis més a la segona part. Quinze en total, rècord de l'Asobal aquesta temporada. Les tretze parades del porter Álamo, que reapareixia, van ser l'altre element determinant.

El Fraikin va acabar la primera part dominant per sis gols, 16-10, i a la segona part va tenir prou serenitat per saber administrar aquesta important renda. El CAI només va inquietar en els últims cinc minuts, quan es va situar només dos gols per sota, però Campos, el protagonista del partit, va sentenciar. Una victòria que, a més, assegura la permanència del Granollers quan només queden quatre jornades per acabar la Lliga.