Victòria de prestigi del FIATC Joventut a la pista del Caja Laboral (66-68)

El FIATC Joventut ha aconseguit a la pista del Caja Laboral, el tercer classificat de la Lliga, una victòria que li permetrà augmentar la seva dosi d'autoestima. Els de Salva Maldonado han manat en el marcador al llarg de bona part del matx però han patit fins l'últim segon per celebrar el triomf. El FIATC ha tingut en Latavious Williams (12 punts) i Eulis Báez (10) els seus màxims anotadors. L'aportació de tots els jugadors verd-i-negres ha estat molt equilibrada ja que vuit homes més han anotat.

El partit ha començat amb dos equips jugant molt baixes revolucions i amb poca claredat d'idees en atac. Oleson y Jetter, autors de cinc punts cadascun, han estat els millors d'un quart fluixot i escàs pel que fa a anotació (17-17).

Els de Badalona han apretat més al segon període i gèacies a Norel, Trias i Jelinek han fet un parcial de 2-13 de parcial que els ha dut a un 23-34, al minut 16. Ivanovic ha hagut de cridar l'atenció del seus homes. Milko Bjelica, Lampe i Nocioni han retallat l'avantatge de la Penya fins al 31-36 del descans.

La Penya resisteix

A la represa, el Caja Laboral ha continuat donant facilitats en defensa que els verd-i-negres han aprofitat amb Báez i Williams inspirats. Latavious ha fet 12 punts en aquest quart. Teletovic n'ha fet nou i ha mantingut amb vida el seu equip. Al tercer, Bjelica ha anotat sis punts que han permès el Baskonia quedar-se a només dos, 53-55.

Al Caja Laboral li han vingut les presses a falta de 3 minuts per al final. El Joventut ha fallat quatre atacs i ha arribat a falta de 13 segons amb 66-66, i la possessió. Van Lacke ha convertit dos tirs lliures, 66-68, i els locals han disposat de deu segons per mirar d'empatar almenys. S'han fet un embolic i Heurtel ha intentat un triple que no ha tocat ni el cèrcol.