Víctor Tomás, en un partit de preparació de l'Europeu (EFE)
Víctor Tomás, en un partit de preparació de l'Europeu (EFE)
Handbol

Víctor Tomàs es reincorpora a la concentració de la selecció espanyola i confia estar recuperat per al debut a l'Europeu

L'extrem del Barça Lassa evoluciona bé desrés de ser ingressat en un hospital per una reacció al·lèrgica i espera estar recuperat a temps per al partit inaugural d'Espanya a l'Europeu de Polònia contra Alemanya

Pau RodríguezActualitzat

Víctor Tomás és dubte per al partit inaugural d'Espanya a l'Europeu d'handbol de Polònia contra Alemanya després d'haver sigut traslladat aquest dijous a un hospital de Wroclaw a causa d'una reacció al·lèrgica. L'extrem del Barça Lassa ha començat a trobar-se malament després del dinar i s'ha desplaçat a un centre hospitalari juntament amb el metge de la selecció espanyola, Juan José Muñoz.

El jugador blaugrana, tot i que estava previst que passés la nit en observació per precaució, finalment s'ha reincorporat a la concentració de la selecció després de la seva bona evolució. Ell mateix ha escrit un missatge al seu compte de twitter on se'l veu somrient i amb el dit polze aixecat. "Tot està controlat. Estaré fort i preparat per dissabte", ha confirmat.

El conjunt dirigit per Manolo Cadenas debutarà aquest dissabte contra Alemanya a l'Europeu de Polònia. El partit es disputarà a les 18.30.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut