Víctor Sánchez
Víctor Sánchez torna a la convocatòria després d'un partit de sanció
Futbol

Víctor Sánchez torna a la llista de l'Espanyol per rebre l'Atlètic de Madrid i Hernán Pérez no es recupera a temps

Després de l'últim entrenament a la Ciutat Esportiva s'ha decidit que Baptistao també entri a la llista malgrat que ha arrossegat molèsties musculars

Actualitzat

L'Espanyol rep aquest dissabte (20.45) l'Atlètic de Madrid en un partit en què pot impulsar les seves opcions d'anar a la Lliga Europa. A quatre punts del sisè lloc i a tres del setè, l'equip periquito espera donar continuïtat a la ratxa de dues victòries que manté.

Després de l'últim entrenament preparatori d'aquest divendres al matí, s'ha decidit que Leo Baptistao, l'autor del gol de la victòria contra el Leganés, rebi l'alta malgrat les molèsties musculars que ha arrossegat aquesta setmana. El brasiler podria ser el descartat de la llista de 19 homes si el mateix dissabte no es confirma la recuperació totalment. En canvi, Hernán Pérez és baixa segura en no haver-se refet encara d'una lesió al turmell.

Quique Sánchez Flores ja ha facilitat la convocatòria, amb dues novetats: Melendo i Víctor Sánchez, que torna a l'equip després d'haver complert una sanció en l'última jornada. L'esmentat Hernán Pérez és baixa per lesió.

El tècnic ha cridat Diego López, Roberto, Rubén Duarte, Víctor Sánchez, Gerard Moreno, José Antonio Reyes, Caicedo, Baptistao, Aarón, Jurado, David López, Javi López, Fuego, Piatti, Diop, Reyes, Roca, Melendo i Navarro.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut