Espanyol

Víctor Sánchez tanca la polèmica amb Ramon Robert i espera arribar a un acord per renovar amb l'Espanyol

El migcampista es va queixar la setmana passada per la manera com s'estava fent la seva renovació. Ara ha volgut donar el cas per tancat i ha reconegut que "no era el lloc ni la manera" d'expressar la seva opinió.

Actualitzat

Víctor Sánchez ha volgut rebaixar la tensió que les seves claracions de la setmana passada han creat amb el conseller delegat Ramon Robert . El migcampista havia afirmat que se sent enganyat pel club en el tema de la seva renovació.

Aquest dimarts, el capità blanc-i-blau ha reconegut que ha parlat per telèfon amb Robert aquests últims dies i ue ara "està tot solucionat. Parlarem en privat, com ha de ser, i esperem arribar a un acord". Un acord per al qual "no ens hem posat data, però tothom sap la meva predisposició per seguir aquí".

Sánchez ha insistit que "tenia els meus motius, i així li he explicat a Ramon Robert. Sé que no era el lloc ni la manera de fer-ho, però per a mi ja és un cas tancat. No hi haurà més problemes. Ho frem de manera privada. Tinc una bona relació amb ell i, sent capità, parlem sovint de temes esportius, així que aquesta relació no canviarà".

Al migcampista no li ha agradat "el que ha passat. No m'agrada ser notícia. Ho vaig fer en el seu moment perquè no hi havia competició. No vaig pensar que això influiria en el grup, i per això tinc clar que cal seguir parlant internament".

Sobre aquest mateix tema, dilluns a la nit el directiu de l'Espanyol va dir al programa "El Club de la Mitjanit" que Víctor Sánchez es va expressar en un moment no adequat i d'una manera no adequada, però que "mai li retrauria" les seves paraules.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut