Espanyol

Víctor Sánchez no vol enganyar l'afició posant Europa com a objectiu de la temporada per a l'Espanyol

El migcampista de l'Espanyol Víctor Sánchez ha volgut mostrar-se realista, tot i que amb una bona dosi d'optimisme, sobre els objectius del club per a la propera temporada. El jugador creu que amb la força del bloc superaran la marxa de Sergio García i Lucas Vázquez.

Actualitzat

Víctor Sánchez, preguntat pels objectius de cara a la temporada 2015-16, pensa que "seria enganyar-nos posar com a objectiu estar a Europa o estar molt a dalt de la classificació. Però veient la temporada feta per l'equip l'any passat, tant de bo se'n pugui repetir una de semblant i puguem estar al més amunt possible, millor que l'any passat". El de Rubí ha assenyalat que les baixes de Sergio García i Lucas Vázquez seran difícils de suplir.

"Eren dos jugadors molt importants per a nosaltres, Lucas dintre del camp tot i que només va ser-hi una temporada, i Sergio dins i fora del camp perquè també era la nostra referència com a capità", ha afirmat Sánchez, que també ha reconegut que "és difícil que el pes de Sergio en aquest equip i el vestidor es repeteixi aquest any en algun jugador". El blanc-i-blau, però, ha mostrat la seva confiança que siguin capaços de superar les seves absències com abans ja s'ha fet amb d'altres.

El migcampista de l'Espanyol creu que amb la continuïtat de Kiko Casilla, Javi López, José Cañas, Alvaro González, Hèctor Moreno i ell mateix "seguim amb la mateixa base, molts jugadors de l'any passat, gent que torna de cessions, i el mateix entrenador". Això els ajudarà a superar aquestes dues importants baixes, tot i que l'estiu és llarg i encara pot canviar la plantilla.

Per antiguitat, Víctor Sánchez és un dels candidats a accedir a una de les capitanies. El jugador ha reconegut que "li faria molta il·lusió ser un dels capitans. Jo estic obert a aquesta possibilitat i l'equip ho sap. Per a mi seria un orgull." En tot cas, té clar que li tocaria la tercera: "Per mi, el primer capità és Javi López i el segon, Kiko Casilla". Sobre la clau per engrescar els aficionats a anar a l'estadi a animar l'Espanyol, tampoc dubta: "Bon futbol i bons resultats."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut