Imatge de l'entrenament de l'Espanyol aquest dimarts a la Ciutat Esportiva
Espanyol

Víctor Sánchez, la nota positiva en un entrenament sense Caicedo, Javi López ni Baptistao

El segon capità progressa de la sobrecàrrega muscular i ja ha fet treball específic sobre la gespa de la Ciutat Esportiva Dani Jarque

Marc BéjarActualitzat

L'Espanyol continua sense poder comptar amb tots els membres de la primera plantilla. En l'entrenament d'aquest dimarts, el primer de la setmana després de la derrota a Mestalla (2-1), Quique Sánchez Flores tampoc ha pogut comptar amb Javi López, Baptistao i Caicedo, que s'han quedat al gimnàs recuperant-se de les respectives afeccions. Especialment inquietant és el cas de l'equatorià, que no s'ha exercitat els últims dies per culpa d'una grip.

La nota positiva l'ha donat Víctor Sánchez, a qui sí que s'ha pogut veure sobre la gespa, tot i treballar a un ritme inferior que els companys. El rubinenc, que es va perdre el partit contra el València per uns problemes musculars, s'ha exercitat al marge supervisat per un fisioterapeuta, però la seva presència de cara al partit contra el Granada d'aquest dissabte a Cornellà-el Prat no està descartada.

Óscar Duarte es descarta per jugar de lateral

Un dels principals beneficiats per les absències en la zona defensiva és Óscar Duarte, que ha entrat a l'onze titular fent parella amb David López. El costa-riqueny ha actuat com a central desplaçant Diego Reyes al lateral dret, una posició on no s'hi veu. "No hi he jugat mai", ha explicat el jugador blanc-i-blau. Duarte també ha volgut tranquil·litzar l'afició perica, assegurant que l'equip continua treballant mirant endavant i que ha après dels errors del passat. "Hem de tornar a la línia que portàvem", ha sentenciat el futbolista de 27 anys.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut