Víctor Sánchez i Marc Navarro tornaran de forma gradual al treball de grup (rcdespanyol.com)
Espanyol

Víctor Sánchez i Marc Navarro es reincorporaran al grup de forma gradual

El primer equip blanc-i-blau ha tornat als entrenaments amb les baixes dels internacionals Aaron Martín, amb la selecció espanyola sub-21 i Óscar Duarte, amb Costa Rica

Actualitzat

Els jugadors de l'Espanyol Marc Navarro i Víctor Sánchez, tots dos amb molèsties al turmell, iniciaran aquest dimarts treball de readaptació a la dinàmica del grup, segons ha informat el club blanc-i-blau. Fins ara, els dos futbolistes s'han exercitat separats de la resta de companys. Els metges del club han observat una bona evolució de les seves lesions i veuen convenient que els dos futbolistes se sumin als exercicis col·lectius de forma gradual.
  
En funció de la seva evolució durant la setmana, el cos tècnic, liderat per Quique Sánchez Flores, determinarà la seva disponibilitat amb vista al pròxim partit de lliga, diumenge que ve contra el València, al RCDE Stadium.
  
El central brasiler Naldo ja ha tornat del Brasil, on va viatjar amb permís del club per solucionar qüestions burocràtiques. A la sessió d'aquest dilluns a la tarda no hi han estat els internacionals Aaron Martín, amb la sub-21 espanyola, i Óscar Duarte, amb l'absoluta de Costa Rica.

Anar al contingut