Córdoba ha tornat a la llista de convocats de l'Espanyol.
Espanyol

Víctor Sánchez i Jhon Córdoba són les novetats a la llista d'Aguirre per a la visita al camp del Llevant

Víctor Sánchez i Jhon Córdoba són les dues novetats de la llista de convocats de Javier Aguirre de cara a la visita d'aquest dissabte al camp del Llevant. En canvi, Thievy Bifouma, tot i estar recuperat d'una gastroenteritis, i Álex Fernández s'han quedat fora de la convocatòria.

Actualitzat

L'Espanyol s'ha tornat a entrenar per preparar el partit que aquest dissabte jugarà a València contra el Llevant. Thievy Bifouma, que ahir no es va entrenar perquè tenia gastroenteritis, ha pogut entrenar-se normalment, però ha quedat fora de la convocatòria, igual que Àlex Fernández. En canvi, Víctor Sánchez ha tornat a la llista de convocats un cop complert el partit de sanció que tenia. També torna a la llista el davanter colombià Jhon Córdoba. L'objectiu blanc-i-blau, lògicament, és seguir en la línia marcada en l'últim partit, en què es van imposar a l'Atlètic de Madrid per 1 a 0 i sumar un nou triomf per refermar-se a la part alta de la classificació.

El tècnic mexicà ha desvinculat la decisió de no incloure Thievy a la llista de les queixes del jugador per no haver jugat contra l'Atlètic de Madrid i ho ha justificiat perquè el davanter francès no estava en plenes condicions per viatjar a València. Aguirre també ha demanat a l'equip jugar contra el Llevant amb la mateixa intensitat que ho va fer contra equips més potents, com el València, l'Athletic Club i l'Atlètic de Madrid.

No tiraran la pilota fora

L'Espanyol ha comunicat formalment a tots els clubs de Primera Divisió, concretament als seus respectius delegats, que no aturarà el joc de forma voluntària durant els partits, segons l'entitat, "en nom del ' fair play' i l'esportivitat".

El club blanc-i-blau cedirà aquesta potestat als àrbitres, "com així determina clarament el reglament". L'entitat catalana pretén evitar d'aquesta manera, tal com ha explicat en el seu comunicat, "qualsevol intent de treure profit de certes accions que puguin comportar certes suspicàcies".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut