Víctor Sánchez afronta molt motivat els dos últims partits de Lliga
Futbol

Víctor Sánchez espera viure "la nit perfecta" contra el Reial Madrid

El migcampista de l'Espanyol creu que el partit contra els blancs arriba en bon moment i afirma que, guanyant els dos partits que queden, els periquitos tornaran a Europa

Actualitzat

L'Espanyol continua preparant l'últim partit de Lliga al Power8 Stadium, independentment de si es manté o no la vaga. No serà un partit qualsevol, ja que l'equip blanc-i-blau està en lluita pel setè lloc, que donarà accés a la Lliga Europa en cas que el Barça guanyi la Copa del Rei. I tampoc serà contra un rival qualsevol, sinó contra el Reial Madrid, que encara aspira matemàticament a guanyar la Lliga.

"Tant de bo davant del Madrid visquem la nit perfecta", ha desitjat Víctor Sánchez. Tant de bo els guanyem per tancar bé la temporada a casa i continuar somiant Europa", ha dit Víctor Sánchez, que aquest dimecres ha comparegut davant la premsa. El migcampista de Rubí està convençut que sumant els 6 punts que queden per acabar el campionat acabaran setens.

Sobre el Reial Madrid creu que "aquest any no hem fet res davant els grans, com fèiem en temporades anteriors, i aquest pot ser el partit idoni", tot i que admet que "ja fa anys que no guanyem el Madrid, però cada any hi estem a prop", ha dit Sánchez, que creu que l'equip blanc arribarà condicionat pel que passi a les semifinals de la Champions. 

Álex Fernández serà operat a Alemanya d'una pubàlgia


El migcampista de l'Espanyol Álex Fernández, cedit a l'HNK Rijeka croat fins al final de temporada, serà operat a Alemanya d'una pubàlgia, segons ha informat l'entitat blanc-i-blava. El futbolista madrileny arrossega des de fa diverses setmanes molèsties al pubis i, després de seguir els consells dels serveis mèdics del club croat i de l'Espanyol, ha apostat pel quiròfan.
  
El procés de baixa podria allargar-se uns dos mesos, tal com ha explicat el comunicat de l'entitat catalana. De tota manera, fins que Álex Fernández no surti del quiròfan no es podrà determinar el període concret d'absència dels terrenys de joc. Des que va arribar a Croàcia al mercat d'hivern, el jugador blanc-i-blau ha disputat nou partits i ha marcat dos gols amb l'HNK Rijeka.

Anar al contingut