Espanyol

Víctor Sánchez: "Demano a la gent que tingui confiança en aquesta plantilla"

El migcampista ha parlat en roda de premsa sobre l'última jornada a Vila-real i demana que es tingui confiança en l'equip després d'una derrota en un "camp difícil"

Jaume CabeceransActualitzat

Víctor Sánchez ha reconegut en roda de premsa que és molt complicat guanyar un partit al Madrigal davant el Vila-real. El migcampista ha assegurat que "no va ser un bon partit", però que l'equip va "merèixer empatar" després d'anar guanyant des de l'inici.

Sánchez ha valorat la parada de la competició dient que "no se sap si serà positiva o negativa". "Si guanyem al Madrid l'aturada haurà estat genial; si no, no haurà servit per res", ha apuntat el jugador.

El jugador també ha aprofitat per enviar un missatge a l'afició perica: "Demano a la gent que tingui confiança en aquesta plantilla". "Aquest grup treballa al màxim i no dóna una pilota per perduda, independentment de qui hi hagi a la plantilla", ha assegurat Sánchez.

Per altra banda, Sergio González ha vist com quatre dels seus internacionals han marxat amb les respectives seleccions. Es tracta d'Hernán Pérez, que ha quedat convocat amb el Paraguai, i dels joves Pau López, Marco Asensio i Duarte, que han marxat amb la selecció espanyola sub-21. L'equip ha tornat aquest matí als entrenaments, on el tècnic pretén aprofitar que no hi ha campionat per incidir més en el treball físic, a l'estil de la pretemporada

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut