Víctor Sánchez, en una roda de premsa
Víctor Sánchez, en una roda de premsa
Espanyol

Víctor Sánchez creu que l'Espanyol pot plantar cara al Barça; Hernán Pérez torna a treballar amb el grup

El migcampista de l'Espanyol ha dit que l'equip, tot i saber que el Barça és superior, es veu amb opcions de guanyar el derbi

Actualitzat

L'Espanyol ja pensa en el partit de dissabte contra el FC Barcelona, després de l'empat de dimarts a Gijón. El migcampista Víctor Sánchez ha admès que el vestidor blanc-i-blau té la idea que "el Barcelona és superior", però creu que tenen opcions de guanyar.

"Es veu en els punts. Han perdut més partits dels que acostumen. No són vulnerables, però és la temporada que han fallat més", ha dit Víctor Sánchez. El migcampista ha recordat que l'Espanyol "va fer un bon partit contra l'Atlètic i l'afició pensa que podem plantar cara al Barça. La grada i nosaltres tenim moltes ganes". Sánchez ha afegit que a l'Atlètic "li vam crear molts problemes, per què no al Barça?"

L'entrenador Quique Sánchez Flores podria veure la seva plantilla reforçada de cara al derbi amb la tornada d'Hernán Pérez. El paraguaià, baixa els dos últims partits de l'Espanyol a causa d'un esquinç del turmell esquerre, ha tornat a treballar amb el grup aquest dimecres. Si la seva evolució és positiva, podria entrar a la convocatòria.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut