Espanyol

Víctor Ruiz s'acomiada de l'Espanyol mentre Collet nega que s'estigui desmuntant l'equip

La delicada situació de les finances blanc-i-blaves ha portat el club a traspassar dos dels seus referents defensius a mitja temporada. La decisió de vendre Víctor Ruiz al Nàpols i Dídac al Milan ha generat inquietud entre els periquitos ara que l'equip aspira a classificar-se per a la Lliga Europa o qui sap si la Champions. En aquest sentit, Joan Collet ha sortit al pas de les crítiques i ha assegurat que "no s'està desmuntant l'equip" sinó que s'han aprofitat dues situacions favorables tant per a l'entitat com per als joves jugadors implicats. Víctor Ruiz, precisament, s'ha acomiadat aquest migdia del club i l'afició mostrant-se satisfet per l'aventura que comença al "calcio".

Actualitzat
Víctor Ruiz s'ha acomiadat aquest migdia de l'afició blanc-i-blava i de l'equip de la seva vida en una roda de premsa celebrada després de l'últim entrenament de l'equip de cara al duel de diumenge amb el Vila-real. 

El central de Sant Feliu s'ha mostrat satisfet pel traspàs i optimista de cara a l'aventura que comença en el segon classificat de la lliga italiana. Ruiz ha dit que el projecte esportiu i òbviament el bon moment que travessa el Nàpols han fet que acceptés aquesta oferta enlloc de la presentada per la Fiorentina. Pel jove defensa, l'oferta és igualment positiva per al club. 

En aquest sentit, el conseller delegat de l'Espayol, Joan Collet, ha admès que els sis milions d'euros més variables presentats pel Nàpols eren irrebutjables tenint en compte la delicada situació econòmica que pateix el club blanc-i-blau. Collet ha dit que tant en el cas de Víctor com en el de Dídac es tracta de decisions difícils perquè són joves sortits del planter espanyolista i hi ha sempre qüestions sentimentals que criden a retenir-los.

De cara a les crítiques que han generat els dos traspassos, Collet ha reiterat que no s'està desmuntant l'equip i que això no té per què condicionar el bon moment que viu l'Espanyol a Primera. Més enllà de les raons econòmiques hi ha motius esportius que han portat el club a acceptar les dues ofertes i un d'aquests és que hi ha relleus suficients de cara al futur per suplir les baixes de Víctor Ruiz i Dídac. Precisament, Collet ha reconegut que el club també ha rebutjat una altra oferta de quatre milions d'euros per a un altre futbolista del planter.   

Mentre el central viatjarà en les pròximes hores a Nàpols per assistir al duel del seu nou club enfront la Sampdoria, Dídac té aquest dissabte una jornada més intensa. El lateral ja és a Itàlia, on està previst que passi la revisió mèdica amb el Milan abans de ser presentat com a nova incorporació "rossonera". La setmana vinent Dídac tornarà a Barcelona per fer una roda de premsa de comiat.

Torna Galán

Amb les baixes ja confirmades de Vítor Ruiz i Dídac, les principals novetats de Pochettino en la convocatòria de l'equip per a l'important partit de diumenge davant el Vila-real han estat a la defensa. Ernesto Galán i David García han entrat a la llista de 18 jugadors per reforçar la línia que queda més afectada pels traspassos. Galán torna després de lesionar-se el mes d'octubre mentre que García s'havia quedat fora en els últims partits per decisió tècnica. Tots dos podrien ocupar la banda esquerra en la defensa de l'equip blanc-i-blau.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut