Barça

Víctor Font: "S'ha de potenciar el model futbolístic des de la base fins al primer equip"

L'empresari de Granollers ha estat el primer a llançar la seva candidatura a les pròximes eleccions a la presidència del Barça i n'ha explicat els detalls al programa "Tot Costa", de Catalunya Ràdio

Actualitzat

L'empresari de Granollers Victor Font, que s'ha postulat com a presindenciable del FC Barcelona quan acabi el mandat de Josep Maria Bartomeu, ha desgranat la seva candidatura en declaracions al programa "Tot Costa", de Catalunya Ràdio.

Font ha remarcat la importància de preservar el model "que ens ha situat com la referència mundial dels últims 20 anys". En aquest sentit, Font ha defensat una aposta clara pel futbol base i un model que es pugui veure en totes les categories del club: "El club hauria de gestionar el millor talent possible des de la base i complementar-ho amb el fitxatge de grans estrelles mundials, que és model que sempre ens ha donat èxit".

L'aspirant a candidat ha definit com a "repte majúscul" buscar el relleu de Leo Messi i ha assegurat que vol comptar en el club amb persones com Xavi Hernández, Gerard Piqué o Pep Guardiola: "Un projecte de futur pel Barça ha de poder comptar amb tot el talent possible que ha estat al darrera dels èxits esportius de tots aquests anys".

En l'àmbit econòmic, el qui va formar part de la candidatura de Marc Ingla l'any 2010 ha assegurat que vol aconseguir "arribar als 1.000 milions d'ingressos amb els ingressos ordinaris, sense necessitat de vendre jugadors". Font també s'ha mostrat partidari de remodelar la zona del Camp Nou, però, en relació amb el futur Espai Barça, ha remarcat la importància de saber gestionar "en quin moment i de quina manera es finança".

Per últim, Victor Font vol impulsar el vot electrònic dels socis per gestionar temes com el nom del museu, la polèmica de la samarreta d'Urdangarín o la remodelació de l'escut. Font, alhora, ha defensat que Ronaldinho no continuï com a ambaixador del Barça perquè "hi ha coses que són incompatibles amb els valors de la institució".

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut