Víctor Font, en una imatge d'arxiu
Futbol

Víctor Font diu que no es presentarà a les pròximes eleccions a la presidència del Barça

L'empresari barceloní explica que està treballant en un projecte per comandar el club a mitjà termini

Actualitzat

L'empresari Víctor Font, de qui es parlava com un possible precandidat a la presidència del Barça, ha anunciat en roda de premsa que no té intenció de concórrer en els pròxims comicis, previstos per aquest estiu, però que està treballant per a la següents eleccions.

Font, que l'any 2010 es va integrar en la candidatura de Marc Ingla, ha anunciat que ha creat una comissió de treball i que tancarà un projecte anomenat "Sí al futur" per posar en comú les idees per a un projecte que en el futur pugui liderar el club. El projecte, però, està en una fase massa incipient com per poder-se presentar aquest estiu. 

L'empresari vallesà, propietari de l'empresa Delta Partners i màxim accionista del diari "Ara", creu que l'entitat necessita una aposta més agosarada si no vol perdre importància a mitjà termini: "Si el Barça té 400 milions de seguidors i ingressa 500 milions d'euros, només s'està venent poc més d'un euro a cadascun, i pot ser més. El Barça hauria d'estar facturant uns 1.000 milions d'euros", ha dit a tall d'exemple. 

Anar al contingut