Víctor Claver s'ha tornat a entrenar amb normalitat (@FCBbasket)
Bàsquet

Víctor Claver torna als entrenaments del Barça Lassa després de cinc mesos de baixa

L'aler pivot valencià es va lesionar de gravetat el 28 de maig a la pista del València i s'ha entrenat per primera vegada amb els seus companys. Rakim Sanders, recuperat d'una lesió al canell dret

Actualitzat

Víctor Claver s'ha reincorporat als entrenaments del Barça Lassa de bàsquet després de cinc mesos de baixa. L'aler pivot valencià es va lesionar de gravetat el 28 de maig a la pista del València, on va fer-se una lesió en el menisc extern del genoll dret durant el tercer partit dels quarts de final de la Lliga Endesa.

Després de passar pel quiròfan, Claver ha acabat amb el seu llarg procés de recuperació i aquest dimecres s'ha pogut entrenar per primera vegada amb normalitat amb els seus companys.

D'altra banda, l'aler Rakim Sanders també s'ha reincorporat als entrenaments després de tres setmanes fora de les pistes per una lesió al canell dret. Amb aquestes dues reincorporacions, Sito Alonso podria recuperar dos efectius per afrontar la visita de l'Olympiacos aquest divendres al Palau corresponent a la cinquena jornada de l'Eurolliga, on els blaugranes buscaran trencar una ratxa de cinc derrotes consecutives.

Anar al contingut