Ciclisme

Victor Campanaerts demana per sortir a una noia amb una inscripció al pit durant la contrarellotge del Giro

El ciclista belga Victor Campanaerts, campió de contrarellotge del seu país, ha acabat en el lloc 182, a gairebé 11 minuts de Tom Dumoulin, guanyador de l'etapa

Actualitzat
L'anècdota del dia al Giro d'Itàlia l'ha protagonitzat Victor Campanaerts. Abans de sortir s'ha obert el mallot i ha deixat veure una inscripció al pit en què demanava per sortir a una noia, de nom Carlien. Pel que sembla, s'ha passat la contrarellotge pensant en ella, ja que ha acabat en el lloc 182, a gairebé 11 minuts de Tom Dumoulin. I això que la contrarellotge és la seva especialitat, ja que n'és l'actual campió de Bèlgica, motiu pel qual corria amb el mallot amb la bandera del seu país.

A l'arribada ha tornat a mostrar la inscripció del pit. Ara caldrà veure si això ha impressionat la noia i si la resposta a la pregunta serà afirmativa. "Espero que l'hagi llegit", ha confessat Campanaerts poc després de creuar la línia d'arribada. Un acte que ha resultat simpàtic per a uns i desencertat per a altres, que han acusat el belga de ser poc professional i de faltar al respecte al mallot del seu equip.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut