Víctor Álvarez destaca el bon moment físic de l'equip (EFE)
Espanyol

Víctor Álvarez: "Tots tenim moltes ganes de fer el màxim possible en aquests últims partits"

El jugador de l'Espanyol s'ha mostrat satisfet pel bon rendiment de l'equip i ha destacat que el nivell físic del grup és el mateix que a l'inici de la temporada

Actualitzat

El lateral esquerre de l'Espanyol Víctor Álvarez ha destacat el bon rendiment de l'equip en aquests últims partits i ha afirmat que "físicament, lluitem per cada partit com al principi de temporada".

En declaracions als mitjans oficials del club blanc-i-blau, el futbolista de Mataró ha reconegut que està satisfet per la setmana de set punts després d'empatar contra l'Elx i guanyar al Vila-real i l'Athletic: "No es va començar amb gaire bon peu, però estem contents de poder acabar amb victòries. El Madrigal sempre és un camp difícil i davant l'Athletic va ser una petita revenja (després de la Copa) que puja la moral". 

La prioritat de l'equip és el pròxim partit de Lliga, contra el Llevant, divendres que ve al Ciutat de València. "Hem de pensar en el següent. És un equip que es tanca molt bé i sempre ha costat treure punts d'aquí. Ara cada rival és complicat perquè s'ho juguen tot", ha apuntat.

Respecte al tram final de competició, Víctor Álvarez ha destacat la il·lusió del vestidor: "Tots tenim moltes ganes de fer el màxim possible en aquests últims partits. Veurem on som quan acabi".

A nivell personal, el blanc-i-blau ha confessat que als seus últims compromisos disputats s'ha trobat molt bé al terreny de joc. "Va acompanyar que l'equip estigués en un bon moment. Això ajuda a entrar després de tant de temps sense jugar", ha dit.

Dia de festa

La plantilla de l'Espanyol gaudeix aquest dimarts d'un dia de descans, després de realitzar un entrenament de recuperació ahir a la Ciutat Esportiva, i tornarà a la feina demà a les 10.30 hores a les instal·lacions de Sant Adrià de Besòs.
  
El cos tècnic, liderat per Sergio González, ha cregut convenient que el grup tingui una jornada sense exercitar-se a causa de l'acumulació de partits. Durant la setmana passada, el bloc es va enfrontar a l'Elx dilluns, al Vila-real dijous i, finalment, a l'Athletic diumenge.
  
Quan tornin a la feina, els futbolistes blanc-i-blaus començaran a preparar el duel de divendres amb el Llevant. D'aquí al final de temporada ja no hi haurà més partits entre setmana. La infermeria de l'Espanyol està buida i l'entrenador disposa de tots els seus efectius per a aquest tram final.

Anar al contingut