futbol

Víctor Álvarez torna a una convocatòria de l'Espanyol sis mesos després de l'operació de cor

Víctor Álvarez torna a una convocatòria de l'Espanyol per primera vegada després de la seva operació de cor del maig passat. Javier Aguirre intentarà que els seus jugadors recuperin demà diumenge al camp del Rayo els valors que els van permetre començar bé la Lliga, com la intensitat i l'ordre.

Actualitzat

Víctor Álvarez torna a una convocatòria de l'Espanyol per primera vegada després de la seva operació de cor del maig passat. El tècnic blanc-i-blau s'alegra "pel planter, perque és un noi exemplar, per tot el que ha passat, i està preparat física i mentalment per reaparèixer". Javier Aguirre ha donat la llista de convocats pel partit de demà diumenge contra el Rayo Vallecano després de l'entrenament de dissabte al matí.

Entre els 18 no hi ha Víctor Sánchez per sanció, ni Abraham, Lanzarote, Capdevila i Thievy per decisió tècnica. A més d'Álvarez, Torje, Tejera, David López i Stuani han ocupat els llocs lliures. Aguirre ha defensat aquests canvis a la llista per motivar els seus jugadors, "per mantenir el grup viu, alerta i amb ganes de guanyar cada setmana". L'entrenador no veu diferències de nivell o rendiment entre els 24 jugadors de l'equip.

Aguirre intentarà que els seus jugadors recuperin al camp del Rayo els valors que els van permetre començar bé la Lliga, com la intensitat i l'ordre. "Som un equip on tots necessitem de tots, i hem d'estar organitzats", ha emfasitzat el tècnic. Davant un rival que busca la possessió i a qui "ni el Barcelona li pot prendre la pilota", el seu plantejament serà pressionar i aprofitar al màxim les ocasions.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut