Espanyol

Víctor Álvarez és dubte per al partit contra el Dépor i Mattioni s'entrena per primer cop amb el grup

Víctor Álvarez és dubte per al partit que diumenge enfrontarà l'Espanyol amb el Deportivo. El jugador del planter s'ha fet una contusió muscular en l'entrenament d'aquest matí. La nota positiva de la sessió ha estat la presència de Mattioni. El defensa brasiler es va lesionar fa set mesos i, tot i que confia jugar algun minut abans que s'acabi la temporada, ho està passant força malament. El lateral dret ha assegurat que espera entrenar-se amb normalitat el mes d'abril vinent.

Actualitzat
Mattioni ha analitzat avui la seva recuperació física, després d'entrenar-se per primera vegada amb el grup després de fer-se un trencament del lligament encreuat anterior i el menisc del genoll dret en pretemporada. "Espero entrenar-me amb normalitat el mes d'abril vinent, tot i que no sé el termini exacte de recuperació. Durant aquest temps he après a tenir paciència i a no queixar-me", ha comentat el jugador brasiler.

Mattioni ha lamentat no poder ajudar l'equip: "Em sento una mica malament per estar tant temps lesionat, tinc ganes d'ajudar i de fer alguna cosa pels meus companys. Ara la situació és una mica complicada, però estem tranquils." El lateral dret no creu que sigui bo pensar en Europa. "És moment de tenir en ment objectius a curt termini, i això vol dir el Deportivo", ha dit.

Finalment, el brasiler ha valorat, amb humor, la plaga de lesions: "No sé si ens han fet vodú, però tant les energies dolentes com les bones existeixen."
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut