Futbol

Vicente Moreno comunica a la directiva del Nàstic que no vol continuar com a tècnic

Després de l'eliminació a la Copa i de l'última plaça a la taula de Segona, Vicente Moreno no vol continuar com a tècnic del Nàstic. El club ha emès un comunicat en què confima aquest extrem i anuncia que abans de dimecres prendrà una decisió
Vicente Moreno, entrenador del Nàstic

Vicente Moreno, en una roda de premsa (@NASTICTARRAGONA)

L'entrenador del Nàstic de Tarragona, Vicente Moreno, ha dit prou. Aquest divendres ha presentat la seva renúncia tot just després de l'eliminació de Copa a mans de l'Alabès. Al Nàstic aquesta temporada no li van gens bé les coses a la Lliga i és el cuer de Segona. El Nàstic ho confima així amb un comunicat. 

Després de l'aturada nadalenca, l'equip mirarà de redreçar aquesta situació, però sembla que ho podria fer amb un altre entrenador. El club es pren ara una dies, segons informa en el comunicat, per decidir si accepta la dimissió de Moreno. El valencià podria no voler continuar perquè, segons ell, cal una remodelació profunda de la plantilla. També que el club hagi decidir prescindir del preparador físic, Raúl López, també hi pot haver contribuït.  

La premsa de Tarragona va més enllà i apunta ja el nom del successor: seria l'extècnic del Betis, Juan Merino. La notícia es faria oficial dimarts vinent.