Vicente del Bosque no ha volgut aclarir el seu futur després de l'eliminació a l'Eurocopa davant d'Itàlia (@sefutbol)
Futbol

Vicente del Bosque: "Final de cicle? Ja en parlarem"

Després de l'eliminació a l'Eurocopa davant d'Itàlia, el seleccionador d'Espanya no vol parlar de final de cicle

Actualitzat

La dolorosa eliminació d'Espanya davant d'Itàlia a l'Eurocopa ha fet sortir un Vicente Del Bosque capcot i reconeixent que la "roja" no ha tingut el seu millor dia. Entre els periodistes, el seleccionador espanyol s'ha afartat a respondre sobre un possible final de cicle i, com si es tractés d'un mantra, ha respost una vegada i una altra amb les mateixes paraules: "N'he de parlar amb el president i decidirem sobre el que sigui millor per al futbol espanyol".

Sobre els detalls del partit, Del Bosque ha reconegut que Itàlia els ha sorprès i que "no ens hem trobat a gust, ens ha costat molt defensar-los, potser ens ha faltat voluntat per fer gol a la primera part, però no dubto del desig dels jugadors per guanyar el partit".

El seleccionador italià, Antonio Conte, en canvi, s'ha mostrat exultant davant dels periodistes i s'ha encoratjat: "Itàlia no és només defensiva, ho hem demostrat." Satisfet dels seus homes, després d'una merescuda i treballada victòria, Conte ha destacat "l'elevat nombre d'ocasions davant d'una de les millors seleccions del món".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut