Del Bosque deixa la banqueta de la selecció espanyola (Reuters)
Futbol

Vicente Del Bosque anuncia que no entrenarà més la selecció espanyola

Vicente del Bosque desvincula la seva decisió del discret paper de la "roja" a l'Eurocopa de França

Actualitzat

Vicente del Bosque no dirigirà més la selecció espanyola, en una entrevista als micròfons de Radio Nacional d'Espanya, el seleccionador madrileny ha volgut deixar clar que feia molt de temps que havia pres la decisió, intentant desvincular el seu adéu de l'eliminació de la "roja" als vuitens de final de l'Eurocopa. Del Bosque encara no ha tingut l'ocasió per presentar la seva dimissió a Ángel Maria Villar, però ho farà tan bon punt sigui possible.

Ruptura amb Casillas

En una altra entrevista radiofònica, en aquest cas a la Cadena Ser, De Bosque va desvetllar que la seva relació amb Iker Casillas durant l'Eurocopa s'ha deteriorat. El porter internacional, després de deu anys com a titular indiscutible a la selecció, no ha jugat ni un minut a França, i, probablement, segons l'entrenador, això l'ha decebut. "Amb els companys ha estat perfecte, però amb el cos tècnic la relació ha estat aixi, així. L'entenc, però nosaltres havíem de fer allò que el cos ens demanava."

Com a demostració d'aquest distanciament, Del Bosque va reconèixer que havia enviat missatges d'agraïment personals a tots els jugadors excepte al mateix Casillas.

Anar al contingut