Motor

Vicenç Aguilera diu que "es faran les modificacions que toquin" al Circuit per garantir el GP de Catalunya del 2018

El màxim responsable del traçat català assumeix que es faran les reformes que la Comissió de Seguretat i els pilots reclamen durant la presentació de la 23a edició de les 24 hores de motociclisme

Actualitzat

El president del Consorci del Circuit de Barcelona-Catalunya, Vicenç Aguilera, ha dit que "es faran les modificacions que toquin" en el traçat i que no hi ha "cap preocupació perquè hi hagi GP de MotoGP el 2018".

D'aquesta manera, en el transcurs de la roda de premsa de les 24 hores de Catalunya, el màxim responsable del Circuit català ha sortit al pas de les declaracions que va fer el CEO de Dorna, Carmelo Ezpeleta -l'empresa organitzadora del Mundial de MotoGP- la setmana passada en què qüestionava la continuïtat del GP de Catalunya si al Circuit de Barcelona-Catalunya no es feien les modificacions que la Comissió de Seguretat i els mateixos pilots reclamen.

Es presenta la 23a edició de les 24 hores de motociclisme

Enmig de la polèmica, aquest cap de setmana el Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà la 23a edició de les 24 hores de motociclisme d'una de les curses de resistència sobre dues rodes més populars. Hi competiran 53 equips, la gran majoria amateurs

Divendres es disputaran els entrenaments qualificatius i dissabte a les 12h, arrencarà la cursa. Hi haurà una trentena de propostes alternatives per tots els aficionats que s'apropin al Circuit i l'entrada serà gratuïta durant tot el cap de setmana.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut