Fórmula 1

Vettel trenca l'hegemonia de Mercedes als tercers entrenaments lliures de Mònaco

El pilot alemany Sebastian Vettel s'ha embutxacat la primera posició als tercers entrenaments lliures de Mònaco superant contra tot pronòstic els dos pilots de Mercedes. A les 13.30 la prèvia de la qualificació, en directe per TV3

Actualitzat

Sebastian Vettel ha donat la sopresa a la tercera sessió d'entrenaments lliures a Mònaco amb el millor temps (1:16.143). Tot i que semblava que els dos Mercedes marcaven el temps durant la sessió, finalment el pilot alemany de Ferrari ha quedat en primera posició. Vettel s'ha embutxat aquesta primera posició contra tot pronòstic, donada l'hegemonia de Mercedes en tot els entrenaments de la temporada. Aquest bon resultat, si es ratifica a la Qualy, podria donar a Vettel una bona sortida a la cursa de diumenge. 

Carlos Sáinz Jr., que està fent una bona campanya, ha quedat en una magnífica cinquena posició. Alonso, per la seva part, només ha pogut pujar fins la 14ena plaça. 

Un dels moments descatats dels entrenaments ha estat l'accident del pilot de Ferrari Kimi Raikkonen. El pilot de Ferrari ha topat amb la roda posterior esquerra del seu monoplaça contra les tanques de protecció del circuit de Mònaco a Santa Devota i s'ha hagut de retirar. L'error del pilot podria venir donat per la difícil adherencia de la pista i l'alta temperatura dels pneumàtics. 

A les 13.30 la prèvia en directe per TV3, i a les 14.00 la qualificació. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut