Fórmula 1

Vettel sortirà primer a Abu Dhabi i iguala el rècord de 14 "poles" en una temporada de Mansell

Sebastian Vettel està decidit a destrossar tots els rècords històrics de la Fórmula 1. El pilot alemany ha aconseguit una nova "pole position" al Gran Premi d'Abu Dhabi i ha igualat el rècord de 14 "poles" en una temporada que tenia el britànic Nigel Mansell des del 1992. Amb una última volta magistral, Vettel ha pogut superar el domini dels McLaren de Lewis Hamilton i Jenson Button, segon i tercer, respectivament. Fernando Alonso s'ha hagut de conformar amb el cinquè millor temps, mentre que Jaume Alguersuari no ha entrat a la Q3 i sortirà des de la quinzena posició de la graella.

Actualitzat
L'alemany Sebastian Vettel ha igualat al circuit de Yas Marina el rècord de 14 "poles" en una mateixa temporada que el 1992 va establir el britànic Nigel Mansell, i aquest diumenge arrencarà des de la primera posició en el Gran Premi d'Abu Dhabi, penúltima prova del Mundial de Fórmula 1.

Vettel ha firmat la vint-i-novena "pole" de la seva carrera esportiva i la catorzena de la present temporada, i ho ha fet en el seu últim intent, quan ha estat capaç de batre al que semblava el pilot més en forma del cap de setmana, el britànic Lewis Hamilton, que s'ha hagut de conformar amb la segona plaça.

Des de la segona fila sortirà el seu company d'equip a McLaren, Jenson Button i l'australià Mark Webber, mentre que des de la tercera arrencaran els dos pilots de Ferrari, amb Fernando Alonso cinquè just per davant del brasiler Felipe Massa. Per la seva banda, Jaume Alguersuari (Toro Rosso) no ha pogut classificar-se per a la Q3 i prendrà la sortida des de la quinzena plaça.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut