Sebastian Vettel
Sebastian Vettel ha començat de la millor manera després d'una temporada sense victòries (Reuters)
Motor

Vettel sorprèn els Mercedes i fa guanyar Ferrari un any i mig després

En el primer gran premi de la temporada, l'alemany s'ha imposat als teòrics favorits, Carlos Sainz ha estat vuitè i Fernando Alonso ha hagut d'abandonar a tres voltes del final

Actualitzat

Sebastian Vettel ha guanyat el Gran Premi d'Austràlia, la primera cursa del 2017, al davant dels dos Mercedes de Lewis Hamilton i Valtteri Bottas, de manera que l'escuderia italiana ha tornat a aconseguir la victòria un any i mig després de l'última.

El pilot alemany ha aconseguit el triomf gràcies a una estratègia encertada, en fer l'única aturada de la cursa després de Hamilton, amb la qual cosa s'ha pogut destacar per sumar la victòria número 43 de la seva carrera. Ell mateix havia estat l'últim pilot de Ferrari que havia pujat al capdamunt del podi, el setembre del 2015, en el Gran Premi de Singapur.

La quarta posició ha estat per a l'altre Ferrari, el de Kimi Räikkönen, seguit de l'holandès Max Verstappen (Red Bull), Felipe Massa (Williams) i Sergio Pérez (Force India), setè.

Carlos Sainz (Toro Rosso) ha acabat vuitè, al davant del seu company, Daniil Kvyat, i d'Esteban Ocon (Force India), que ha tancat la zona de punts amb el desè lloc després d'haver superat Fernando Alonso (McLaren-Honda), que s'ha vist obligat a abandonar a tres voltes del final per un problema mecànic.

Esport3 oferirà un resum amb el millor del Gran Premi d'Austràlia aquest diumenge a partir de les 20.30.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut