Fórmula 1

Vettel encadena la segona "pole" consecutiva i Alonso sortirà tercer al GP d'Austràlia

Sebastian Vettel sortirà des del primer lloc de la graella en el GP d'Austràlia de Fórmula 1. L'alemany ha fet una sessió de qualificació excel·lent i ha fet volar el seu monoplaça. L'equip de Red Bull està d'enhorabona perquè també Mark Webber sortirà des d'una posició privilegiada. L'australià ha quedat segon, just davant del líder del Mundial, Fernando Alonso. Pel que fa als pilots catalans, Pedro Martínez de la Rosa ha acabat catorzè, i Jaume Alguersuari sortirà des de la dissetena posició. La gran decepció ha estat Lewis Hamilton, que no ha pogut acabar la Q3.

Actualitzat
Sebastian Vettel sortirà des del primer lloc de la graella en el Gran Premi d'Austràlia de F1 que es disputarà al circuit d'Albert Park de Melbourne. L'alemany ha estat el més ràpid a la sessió de qualificació, just davant del seu company d'equip Mark Webber i de Fernando Alonso, que, com a Bahrain, començarà la cursa des del tercer lloc de la graella. Darrere de l'asturià sortirà Jenson Button, mentre que el Ferrari de Felipe Massa ho farà des de la cinquena plaça, davant dels Mercedes de Nico Rosberg i Michael Schumacher, sisè i setè respectivament. La gran decepció de la jornada ha estat Lewis Hamilton, que no s'ha classificat per a la Q3 i sortirà onzè.

Pel que fa als pilots catalans, la bona notícia és que tots dos han pogut disputar la Q2. Pedro Martínez de la Rosa ha pogut constatar les millores al seu Sauber i ha acabat catorzè, mentre que Jaume Alguersuari sortirà des del lloc dissetè.

Hamilton, denunciat per conducció temerària

Definitivament, aquest Gran Premi d'Austràlia no ha començat gaire bé per a Lewis Hamilton. No només perquè no ha pogut lluitar per la "pole" sinó perquè divendres va tenir problemes amb la policia. L'anglès va oblidar que fora del circuit hi ha unes normes de trànsit que s'han de complir i en sortir del circuit d'Albert Park va ser denunciat per la policia australiana per conducció temerària. Hamilton, al volant d'un Mercedes, va ser enxampat per un cotxe de policia camuflat quan feia maniobres prohibides. Li van posar una forta multa i la grua se li va endur el cotxe.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut