Verstappen, el més ràpid (EFE)
Fórmula 1

Verstappen guanya la partida a Vettel i Hamilton en els tercers lliures a Singapur; Alonso, quart

L'holandès ha fet millor temps en els tercers entrenaments lliures de Singapur per davant de Sebastian Vettel i Lewis Hamilton. Fernando Alonso ha estat quart amb una gran volta

Actualitzat

El pilot holandès Max Verstappen (Red Bull) ha estat el més ràpid de la tercera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi de Singapur, per davant de l'alemany Sebastian Vettel (Ferrari) i del líder del Mundial, el britànic Lewis Hamilton (Mercedes).

Els cotxes de l'escuderia austríaca han confirmat el seu domini però canviant el protagonista: l'australià Daniel Ricciardo (que avui ha estat sisè) a Verstappen, que ha establert un registre d'1:41.829, ha tret 72 mil·lèsimes a Vettel i el doble a Hamilton. Fernando Alonso (McLaren-Honda) ha estat quart i Carlos Sáinz (Toro Rosso) dotzè, a més d'un segon del millor temps de la sessió. 

L'únic incident de la sessió ha estat el del suec Marcus Ericsson, que ha trencat l'aleró posterior del seu Sauber en derrapar en un revolt i ha obligat a parar la cursa amb la bandera vermella. 

Alonso ha pogut per fi realitzar la seva volta ràpida, amb excel·lents resultats, un temps d'1:42.383 i el tercer millor registre temporal dels presents, seguit pel seu company Vandoorme. Tots dos han estat superats al final per Hamilton, en l'últim assaig abans de la Qualy, prevista per a les 15.00 hores.

Anar al contingut