Verstappen
Verstappen, el més ràpid en la tercera sessió lliure a Bahrain (Reuters)
Motor

Verstappen fa el millor temps en el tercer entrenament lliure del GP de Bahrain

Hamilton i Vettel han estat segon i tercer sense forçar el cotxe ni mostrar les seves cartes de cara a la classificació; Sainz ha estat novè i, Alonso, dotzè

Actualitzat

El Red Bull de Max Verstappen ha estat el cotxe més ràpid (1.32,194) en el tercer entrenament del Gran Premi de Bahrain de Fórmula 1. L'han seguit molt de prop Lewis Hamilton i Sebastian Vettel, però ni l'un ni l'altre -els Mercedes i els Ferraris en general- han volgut ensenyar totes les seves cartes en aquesta última sessió lliure, que s'ha corregut cap al tard, amb la llum natural decaient a la pista i un vent que ha incomodat la feina dels pilots.

Hamilton no ha fet els seu millor temps (1.32,304) fins als últims minuts i de seguida ha tornat al taller, com el seu company, Valtteri Bottas, que ha estat quart. Vettel i Kimi Räikkönen, que ha estat cinquè, s'han estimat més estalviar pneumàtics abans que buscar millores en els registres.

Carlos Sainz ha acabat novè, a un segon i quatre dècimes de Verstappen, i Fernando Alonso ha fet el dotzè temps, a un segon i set dècimes.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut