Marco Verratti disputa una pilota davant del Girondins l'any passat (Reuters)
Champions

Verratti torna a la convocatòria del PSG i podria jugar contra el Barça

El migcampista italià del PSG s'ha recuperat d'una lesió muscular i podria reaparèixer davant del Barça en l'anada dels vuitens de final de la Champions

Joan CaubetActualitzat

L'italià Marco Verratti ha tornat a entrar en una convocatòria del PSG després de la seva lesió muscular a la cuixa que feia perillar la seva presència a l'anada dels vuitens de final de la Champions contra el Barça. Unai Emery, durant la roda de premsa prèvia al partit de lliga que disputarà el seu equip davant del Girondins de Bordeus, ha destacat que "es va entrenar ahir amb normalitat amb l'equip i estaria preparat per jugar demà".

Emery no ha assegurat la seva titularitat aquest divendres, però ha deixat entreveure que podria tenir uns minuts per anar agafant rodatge, i arribar en bones condicions el proper dimarts davant del Barça. Tot i així, ha destacat que parlarà amb el jugador i el cos mèdic "per prendre una decisió".

En la roda de premsa, l'entrenador del PSG també ha defensat el seu porter Areola, després de ser molt qüestionat per la seva errada contra el Lilla: "És un porter jove, pot cometre errors, però no hem d'oblidar que ha estat convocat per Didier Deschamps".

Anar al contingut