Marco Verratti es troba concentrat amb la selecció italiana (EFE)
Futbol internacional

Verratti: "El 6 a 1 contra el Barça va ser una de les pitjors nits de la meva vida"

El migcampista italià del PSG va confessar que la contundent desfeta al Camp Nou li ha servit per créixer i va confirmar que la temporada que ve seguirà jugant amb el campió francès

Actualitzat

El migcampista italià del PSG Marco Verratti ha confessat que la contundent derrota encaixada contra el Barça per 6-1 al Camp Nou en la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions li ha servit per créixer, tot i admetre haver passat una de les pitjors nits de la seva vida.

"De les derrotes se n'aprèn molt, per a mi el partit de Barcelona ha estat una gran decepció. Ha estat a nivell personal una de les nits pitjors de la meva vida, però em va fer entendre que sempre cal donar-ho tot", va explicar Verratti en declaracions a Rai Sport després de la victòria de la selecció italiana contra Albània en partit de classificació per al pròxim Mundial de Rússia del 2018.

Verratti també va confirmar que la temporada que ve seguirà jugant al PSG, tot i l'interès d'alguns clubs europeus, com ara el Barça, pel seu fitxatge. "¿Barcelona? No, estic bé a París: és un gran projecte i crec que l'any que ve jugaré encara amb el PSG", va admetre Verratti, que fa uns mesos va renovar el seu contracte amb el campió francès fins al 2021.

Anar al contingut