Barça

Verratti consulta amb els seus advocats la manera de forçar la seva sortida del PSG

El migcampista italià, que és de vacances a Eïvissa, s'està plantejant no presentar-se al primer entrenament de pretemporada amb el conjunt francès el 4 de juliol, segons informa el diari "L'Équipe"

Actualitzat

Marco Verratti té clar que no vol continuar al París Saint-Germain, però el club francès segueix ferm en la seva postura de no facilitar el traspàs de l'internacional italià al Barça. L'equip parisenc considera el migcampista un dels jugadors clau de la plantilla i vol que sigui líder del nou projecte guanyador de Nasser al-Khelaïfi.

Davant la negativa del propietari del PSG a negociar el seu traspàs, Verratti s'hauria posat en contacte amb els seus advocats per saber exactament quines poden ser les conseqüències de no acudir el pròxim 4 de juliol a l'inici de la pretemporada sota les ordres d'Unai Emery, segons ha informat avui el diari francès "L'Équipe".

Verratti, que es troba de vacances a Eïvissa, és conscient que si no es presenta en el centre d'entrenament de Ooredoo serà sancionat econòmicament i està decidit a córrer el risc, però si es declara en rebel·lia podria veure com el PSG es tanca en banda i frustra el seu fitxatge pel Barça.

Les dues parts s'han emplaçat a mantenir una conversa que permeti desencallar la situació i trobar una solució que satisfaci a tots dos: amb Verratti vestit de blaugrana i el PSG rebent una important suma de diners per un futbolista que està completament amortitzat. El conjunt francès va pagar 12 milions d' euros fa cinc temporades pel seu traspàs.

Verratti, de 24 anys, té contracte amb el PSG fins al 2021 i ha demanat que el seu agent, Donato Di Campli, negociï sigui com sigui el seu fitxatge pel Barça i així poder incorporar-se com més aviat millor al conjunt blaugrana i complir el seu somni de compartir vestidor amb Messi, Iniesta i companyia. Les cartes estan sobre la taula i la partida es preveu llarga, però el poder del jugador serà clau per forçar la seva sortida, tot i la negativa del club parisenc a deixar-lo marxar.

Kluivert ho veu molt difícil

Patrick Kluivert, fins fa poc secretari tècnic del PSG, ha assegurat en declaracions a TV3 que al Barça li resultarà difícil i car fitxar Verratti perquè és un jugador clau per al conjunt parisenc. Kluivert també veu difícil que Neymar entri en una operació per abaratir el traspàs del migcampista italià.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut