Vermaelen es lamenta sobre el terreny de joc
Barça

Vermaelen es lesiona al Benito Villamarín coincidint amb el retorn d'Umtiti

El central belga, que ha rendit a un gran nivell durant la baixa de Samuel Umtiti, ha patit una lesió als isquiotibials de la cuixa esquerra

Actualitzat

Thomas Vermaelen s'ha fet una lesió muscular durant la primera part del partit contra el Betis al Benito Villamarín. El central belga, que ha rendit a un gran nivell durant la baixa de Samuel Umtiti, s'ha lesionat coincidint amb el retorn del francès a una llista de convocats després de dos mesos fora dels terrenys de joc.

Vermaelen s'ha lesionat tot sol en un esprint amb Sergio León al minut 38 i ràpidament ha notat que no podia continuar per unes molèsties a la part posterior de la cuixa esquerra. Trencava una ratxa de sis partits consecutius des de les vacances nadalenques. En total, el belga ha disputat aquesta temporada 13 partits entre Lliga, Copa i Champions rendint a un bon nivell a l'eix de la defensa blaugrana.

Després del partit, el club blaugrana ha fet un comunicat mèdic per confirmar que Vermaelen ha patit una lesió als isquiotibials de la cuixa esquerra i aquest dilluns se li faran més proves per saber l'abast exacte de la lesió i precisar el temps que haurà d'estar de baixa.

Anar al contingut