Espanyol

Verdú és seriós dubte per al Llevant per una forta contusió al quàdriceps de la cama esquerra

Joan Verdú és seriós dubte per al partit d'aquest diumenge contra el Llevant per una forta contusió al quàdriceps de la cama esquerra i haurà d'esperar fins a l'últim moment perquè els metges del club garanteixin la seva presència en la convocatòria de Pochettino. Amb aquest panorama no es descarta que Juan Forlín, a qui demà trauran els punts de la mà esquerra, no tingui més remei que jugar contra el Llevant. Com a mínim, a ell no li suposaria cap esforç, sinó tot el contrari. Amb els lesionats de llarga durada, Mattioni i De la Peña, ara mateix ja hi ha un total de nou integrants a la infermeria. No hi ha setmana que no n'hi entri un.

Actualitzat
Javi Márquez, un altre jugador, que no va poder jugar contra el Mallorca per un lesió al peu, encara que amb molèsties, es desplaçarà a València per jugar contra el Llevant.

A més, el porter Kameni té una sobrecàrrega als isquiotibials de la cama dreta, i el lateral dret Chica, molèsties a l'espatlla esquerra causades per una síndrome acromial. L'equip mèdic espanyolista no creu que cap d'aquests dos futbolistes tingui problemes per jugar aquesta jornada contra el Llevant.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut