Tenis

Verdasco no pot superar Davidenko i cau derrotat a la final de Kuala Lumpur

El rus Nikolai Davidenko s'ha acabat imposant en la final del torneig ATP de Kuala Lumpur en imposar-se a Fernando Verdasco per 6-4 i 7-5. Davidenko ha necessitat 1 hora i 35 minuts per derrotar el jugador madrileny, al qual ja havia guanyat en cinc de les sis ocasions anteriors en què s'havien enfrontat. Per la seva part, el francès Gilles Simon ha guanyat el torneig de Tailàndia en derrotar el serbi Viktor Troicki per 7-5 i 6-3. En el circuit femení, la russa Sharapova s'ha emportat el torneig de Tòquio després de l'abandonament de la sèrbia Jankovic quan la dominava per 5 a 2 al primer set.

El rus ha fet bons els pronòstics com a primer cap de sèrie i ha portat la iniciativa en els dos sets fins a l'empat a tres jocs. A partir d'aquest instant, Davidenko, amb un joc molt consistent, ha dominat sobre la pista i ha acabat guanyant el partit. Per a Davidenko, el d'avui suposa el tercer títol de la temporada i el número disset de la seva carrera. El rus fa un important pas endavant per poder disputar el Màster de Campions d'aquest any a Londres.