Reial Madrid

Varane té un trencament de menisc i es perdrà la final de Copa

Els serveis mèdics del Reial Madrid han confirmat la gravetat de la lesió de genoll que Rafael Varane es va fer aquest dissabte en el partit de Lliga contra l'Espanyol. El jove central pateix un trencament de menisc que l'obligarà a passar per la sala d'operacions al més aviat possible. El termini de la baixa s'ha estimat entre quatre i sis setmanes.

Varane va necessitar ajuda per retirar-se a Cornellà-el Prat. (Foto: Reuters)

Els serveis mèdics del Reial Madrid han confirmat la gravetat de la lesió de genoll que Rafael Varane es va fer dissabte en el partit de Lliga contra l'Espanyol. El jove central es va fer un trencament de menisc que l'obligarà a passar per la sala d'operacions al més aviat possible. El termini de la baixa s'ha estimat entre quatre i sis setmanes.

Aquesta lesió suposa un inconvenient important per a Jose Mourinho, que no podrà alinear el jugador francès divendres en la final de Copa del Rei davant l'Atlètic de Madrid.

L'opció més lògica en l'eix de la defensa en aquests moments seria Pepe, però l'entrenador el té mig apartat de l'equip (a Conellà-el Prat va alinear Carvalho) i ha reiterat que no compta amb ell després que el seu compatriota el censurés reclamant "més respecte" per a Iker Casillas.