Casemiro, Kovacic i Marcelo en l'entrenament d'avui (realmadrid.com)
Futbol

Varane i Kovacic, del Reial Madrid, tornen al grup i podrien jugar contra el València

Zidane té les baixes de Sergio Ramos i Cristiano Ronaldo, tots dos sancionats

Actualitzat

El defensa francès Raphael Varane i el migcampista croat Mateo Kovacic, han tornat a la dinàmica de grup en els entrenaments del Reial Madrid a la ciutat esportiva de Valdebebas, on apuren les seves opcions de tornar el diumenge a la segona jornada de Laliga Santander davant el València.

Varane i Kovacic s'han perdut els dos últims partits del Reial Madrid, contra el Deportivo de la Corunya en l'estrena de lliga i Fiorentina en el Trofeu Santiago Bernabéu, i després de tornar a treballar al mateix ritme que el grup, serà Zinedine Zidane el que analitzi el seu estat per decidir si estan en condicions de tornar diumenge.

A dos dies del partit, el Reial Madrid s'ha exercitat després de celebrar els guardons rebuts per Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos i Luca Modric, premiats a la gala d'UEFA de dijous, i el van compartir amb tots els seus companys.

Tota la plantilla, llevat Jesús Vallejo que prossegueix amb el pla de recuperació de la seva lesió muscular, més el porter Luca Zidane del Reial Madrid Castella, han treballat amb intensitat a les ordres del tècnic madridista que ja pensa en l'equip que buscarà defensar el liderat el diumenge en el primer partit de Lliga de local.

Zidane té les baixes de Sergio Ramos i Cristiano Ronaldo, tots dos sancionats. Ha de decidir si Varane està en condicions de ser titular davant el València, per començar com a parella de Nacho Fernández al centre de la defensa, i per l'absència de l'astre portuguès seguirà amb el seu sistema 4-4-2 amb Isco Alarcón de titular. En principi l'equip el formarien: Keylor Navas, Carvajal, Nacho, Varane, Marcelo, Casemiro, Kroos, Modric, Isco, Bale i Benzema. 

Anar al contingut