Van Van Persie, a la llitera després de l'impacte a l'ull (@_GazeteFutbol)
Futbol

Van Persie "Tinc un petit estrip, però l'ull no està afectat"

El futbolista holandès del Fenerhabçe, que havia marcat el primer gol en la victòria del seu equip, va rebre un impacte fortuït en el partit contra l'Akhisar

Marc BéjarActualitzat

Robin van Persie va haver de ser traslladat a un hospital de Turquia després de rebre un cop fortuït a l'ull esquerre en un xoc amb el futbolista de l'Akhisar Belediyespor Abdoul Sissoko. Segons les primeres exploracions, la topada li ha ocasionat un "despreniment ocular amb sagnat a les parpelles", una lesió que va encendre les alarmes per la gravetat inicial de l'acció.

El futbolista del Fenerbahçe havia fet el primer gol en la victòria del seu equip al camp de l'Akhisar (1-3). Les especulacions sobre l'estat de l'holandès van ser immediates, però Van Persie ha fet un comunicat per tranquil·litzar els seus seguidors. "Tinc un petit estrip a la parpella, però després dels exàmens mèdics puc dir que l'ull no està afectat, així que tot va bé", ha assegurat.

L'holandès, ingressat a l'hospital després de rebre un fort cop de colze en el partit contra el Akhisar Belediyespo, podria haver perdut un ull com es va assegurar diumenge, ja que va haver d'abandonar el terreny de joc mentre sagnava ostensiblement. "Són coses que poden passar en el futbol", afegeix Van Persie, que ha intentat treure ferro a l'assumpte.

 

Anar al contingut