Futbol

Van Gaal deixa fora De Gea i no jugarà el primer partit de Premier

El tècnic holandès ha decidit deixar fora de la convocatòria el porter De Gea. L'equip juga contra el Tottenham aquest dissabte

Actualitzat

L'entrenador del Manchester United, Louis van Gaal, ha anunciat en roda de premsa que el porter David de Gea no està convocat pel primer partit de Lliga del Manchester United, aquest dissabte contra el Tottenham.

"David no jugarà i no estic preocupat", explica l'holandès. A De Gea, nomenat millor jugador del club de l'any passat, li queda un any de contracte amb el club anglès, però podria anar a parar al R. Madrid durant el mercat de fitxatges.

"No sé què està passant. Ho he repetit moltes vegades, però vostès em segueixen fent la mateixa pregunta cada roda de premsa", assenyala Van Gaal. I és que el tècnic segurament no vol que li passi el mateix que a Di María: "El cas de Di María es va solucionar abans que comencés la Lliga, però és una gran pèrdua per a nosaltres. Vull més atacants amb velocitat i creativitat, i Di María és un d'aquests futbolistes. Estem buscant aquest tipus de jugador".

Marcos Rojo i el nou fitxatge Bastian Schweinsteiger tampoc no formaran part de l'equip que jugarà aquest dissabte contra el Tottenham.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut