Louis van Gaal ha avalat el fitxatge de Luis Enrique per al Barça. (Foto: Reuters)
Louis van Gaal ha avalat el fitxatge de Luis Enrique per al Barça. (Foto: Reuters)
Barça

Van Gaal avala el fitxatge de Luis Enrique com a nou entrenador del Barça i el qualifica de "bona elecció"

El seleccionador holandès Louis van Gaal ha avalat el fitxatge de Luis Enrique com a nou entrenador del Barça i qualificat de "bona elecció" la seva arribada a la banqueta blaugrana. Un altre exblaugrana com Patrick Kluivert, ara ajudant de Van Gaal a la selecció holandesa, també ha avalat l'arribada del que va ser el seu company al Barça.

Actualitzat

El seleccionador holandès Louis van Gaal ha avalat el fitxatge de Luis Enrique com a nou entrenador del Barça i qualificat de "bona elecció" la seva arribada a la banqueta blaugrana.

Van Gaal va coincidir amb Luis Enrique en les seves dues etapes com a tècnic del Barcelona i no ha dubtat a elogiar les seves qualitats. "Luis Enrique va ser un jugador important. Va jugar sempre en la posició de deu que, per a mi, és la posició més important en el sistema del Barça. Ha fet molt gols amb el Barça. I com a persona és passional i també intel·ligent. Crec que ha estat una bona elecció", ha comentat l'holandès.

Kluivert: "Estic molt content per ell"

Un altre exblaugrana com Patrick Kluivert, ara ajudant de Van Gaal a la selecció holandesa, també ha avalat l'arribada del que va ser el seu company al Barça. "Estic molt content per ell. Ha estat tècnic del Celta de Vigo i ha fet coses bones també com a tècnic de la Roma. I ara el Barça potser necessiti el caràcter de Luis Enrique", ha comentat Kluivert.

L'exjugador holandès està segur que Luis Enrique triomfarà com a tècnic del Barça. "Transmetrà el sentiment del Barça. Serà molt gran com a tècnic del Barça tal com ja ho va ser com a jugador", ha afegit.

Anar al contingut