Van Bommel, durant la roda de premsa al Camp Nou
Lliga de Campions

Van Bommel: "Si em conformés amb una derrota per la mínima, m'hauria quedat a casa"

L'entrenador holandès del PSV Eindhoven es mostra confiat de poder donar la sorpresa al Camp Nou en l'estrena de la fase de grups de la Champions

Actualitzat

L'entrenador del PSV Eindhoven, Mark van Bommel, s'ha mostrat confiat en les opcions del seu equip de poder donar la sorpresa contra el Barça al Camp Nou en el primer partit de la fase de grups de la Lliga de Campions.

"Si em conformés amb una derrota per la mínima, m'hagués quedat a casa. Sabem que el Barça encara no té la forma òptima, però anem a intentar-ho, en el futbol es donen les sorpreses"

El tècnic holandès, que va jugar al Barça i va ser titular en la final de la Champions de París al 2006, ha admès que de la seva època només queda Leo Messi, a qui considera el millor jugador del món.

"Només queda Messi de la meva època. Ja es veia que seria un dels grans i, per a mi, segueix sent el millor del món, encara que no guanyi la Pilota d'Or"

Per últim, Van Bommel s'ha mostrat molest quan li han preguntat sobre Iniesta, amb qui va coincidir en la seva etapa com a blaugrana. 

"Iniesta? Demà juguem Barça i PSV, no importa amb qui vaig jugar en el passat ni si va passar res. Jo admiro Iniesta i no entenc aquesta pregunta"

Hírving Lozano: "Seria un somni venir al Barça"

L'extrem mexicà Hírving 'Chucky' Lozano ha admès que per a ell seria un somni jugar al Barça en un futur i ha revelat que després de la seva bona actuació al Mundial molts clubs, entre ells el blaugrana, es van interessar en el seu fitxatge.

"El meu representant em va dir que el Barça s'havia interessat en mi. Per a mi, seria un gran somni venir a aquest gran club, però ara estic centrat en el PSV".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut