Mark van Bommel, en una imatge d'arxiu (PSV)
Futbol

Van Bommel agafa el relleu de Cocu a la banqueta del PSV Eindhoven

L'exblaugrana, actualment tècnic assistent de la selecció australiana, s'estrenarà com a primer tècnic substituint Philip Cocu

Actualitzat

Mark van Bommel, exmigcampista del Barcelona, ​​serà el nou entrenador del PSV Eindhoven per a les pròximes tres temporades en substitució de Philip Cocu, ha informat aquest divendres el club.

Van Bommel, que exerceix ara com a auxiliar del tècnic de la selecció australiana al Mundial de Rússia, Bert van Marwijk, succeirà Cocu, que deixa el PSV per convertir-se en l'entrenador del Fenerbahçe turc.

"Sabíem que teníem a gent molt bona al comandament i que el Philip ens deixaria algun dia. Per això vam començar a buscar la persona adequada per reemplaçar-lo", ha explicat en un comunicat el gerent general del club, Toon Gerbrands, que s'ha mostrat confiat que l'exjugador de la selecció "orange" està "a punt per al repte".

Serà la primera experiència com a primer entrenador per a Van Bommel, que volarà a Eindhoven després que Austràlia jugui el seu últim partit del Mundial de Rússia.  

Anar al contingut